sábado, 23 de marzo de 2013

Això avui no toca


Núria de Gispert als estudis de Catalunya Ràdio.Sempre havia tingut respecte envers Unió Democràtica de Catalunya. Tot i no compartir la major part dels seus preceptes, sempre m'han semblat interessants a les seves tendències republicanes i tímidament iberistes (ho tenen en el seu document polític). A més, és un partit històric, amb una llarguíssima trajectòria, i els seus militants sempre m'havien semblat gent intel·ligent. Conservadors, però respectuosos i coherents.



Darrerament, ignoro si existeix alguna "mà negra" que està treballant per a esfonsar UDC, o bé és que era jo qui anava ben errat. De la manera que sigui, tant si són agents externs com si són els propis militants d'UDC qui estan esfonsant el partit d'aquesta manera, la veritat és que no són veritablement conscients del què estan destrossant, i la gravetat de l'assumpte.

Que si els finançaments il·legals als anys 90, que si el "calentón" del senyor Torramadé (i pensar que el conec i em queia bé...), que si dimisions i divisions internes... I tot i això, ells sempre donant la cara per CDC. Jo no aguantaria ni un 1% del què ells els hi consenteixen. No entenc aquest complexe de sac de boxa.

I de tots aquests "ninots" de palla d'UDC, el més representatiu és la senyora Núria de Gispert, la qual sembla que sempre li toca rebre fuetades que no es mereix. Primer va ser la polèmica amb l'"Espanya ens roba", després va ser la entrevista a El País vestida de fada, i per acabar d'adobar l'assumpte també li van "colocar" el tema del vestuari dels diputats de la CUP.

Però com si tot això no fos suficient, ara resulta que torna a ser ella qui s'ha de menjar el "marrón" del "això avui no toca". Com ja vaig dir a l'anterior article, no és res nou ni inesperat. Ja sabiem tots que els convergents farien marxa enrere amb el tema del referèndum. Però lo més sorprenent és que posin d'excusa la crisi, i a sobre utilitzin una vegada més a la senyora de Gispert per a que s'emporti les fuetades d'una qüestió que hi pertoca a en Mas. Però com sempre, CDC ja s'ocupa de protegir al seu "líder carismàtic" i de fer que els dolents siguin uns altres.

El futur d'UDC el veig molt incert. A la imminent dissolució de la federació, es veu que CDC ja s'ha encarregat de posar-hi remei, i ha deixat a UDC contra les cordes i amb risc de fotre's una bona hòstia si gossen presentar-se pel seu compte. Però ara mateix, si no espabilen i deixen de ser els gossets falderos de CDC, el seu futur està molt negre, passant per la seva absorció i reducció a mera "comparsa" del partit del clan Pujol. Hi haurà qui preguntarà si no és així ja ara, però sóc dels què vol pensar que no.

I per això, dic i repeteixo sempre... companys d'UDC, a què espereu per a engegar als convergents a pastar?

ECG.

No hay comentarios:

Publicar un comentario