martes, 2 de abril de 2013

A on són les obres, les obres a on són?


A on és l'alcalde? Doncs avui per sort sembla que a l'ajuntament, però qualsevol diria que ha tornat a escapar-se al parlament, ja fent els preparatius per a ser ministre de l'Estat Català del gran emperador Artur I.

S'acosta la festa major de Sant Narcís, i el nostre George Clooney gironí havia promès que es faria la tan esperada obra de l'arc de Sant Narcís, destrossa fruit d'una anègdota pròpia d'un tebeo de Pepe Gotera i Otilio. A hores d'ara, els santnarcisencs encara estan esperant a que arribi aquesta meravellosa obra, la qual no sabem si arribarà avui o l'any vinent. Potser és això, que en realitat es referia que l'obra estaria acabada per les festes de l'any pròxim...

El castigat barri de Sant Narcís semblava que no tenia prou amb les obres del TAV, i ha de continuar patint insults d'una envergadura al·lucinant. Promeses vàries buides de contingut de futurs "gloriosos", garantint que es convertirien en el "nou centre" de Girona, i més jocs de la Puta i la Ramoneta al més autèntic estil convergent. Ja tenen una llarga experiència, i ara ens la estan demostrant...

Tenim una llarga llista de veïns cabrejats, i fins i tot han sorgit desavinences entre els propis veïns, fruit dels diferents nivells de cabreig que s'hi poden trobar. Els socis del gimnàs Girona abans gaudien de les vistes de la plaça d'Europa mentre suaven a les cintes de córrer i les bicicletes, i ara s'alça devant d'ells un panorama que recorda a les afores d'una ciutat síria en guerra. Va haver una nova tombada de les valles de l'obra per part dels veïns i comerciants, però cap mitjà de comunicació hi va parlar. La impotència s'apodera dels veïns, però admirablement no es cansen de lluitar, com gals irreductibles que han demostrat ser.

I l'únic consol que semblava que els hi podia quedar, que era recuperar la seva arcada per la festa major, difícilment sembla que es pugui fer realitat a temps... El dimarts passa volant, i l'arcada segueix igual.

Però la força de la ciutadania cada vegada queda més palesa en tots els actes, i especialment la PAH ha aconseguit demostrar que lluitant les coses es fan realitat. La Primavera Verda de la PAH ens omple d'il·lusió, i els constants atacs i despropòsits de les forces municipals i estatals són una mostra de què la classe política n'és perfectament conscient. Els atacs són senyal de què anem per bon camí.

Per això mateix, el dijous a les 21:00, tothom al centre cívic de Sant Narcís. Perquè no s'ha de callar davant dels insults reiterats que estem patint per part dels que es fan dir "els escollits democràticament".

ECG.

No hay comentarios:

Publicar un comentario